12.04.22

Про проведення обласного Екомарафону «Довкілля – 2022»

Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ЗОР оголошується проведення обласного Екомарафону «Довкілля – 2022» (далі – Екомарафон) з квітня по 7 листопада 2022 року.

Екомарафон присвячений Міжнародному дню Землі і Міжнародному дню охорони навколишнього середовища, проводиться з метою масового залучення учнівської молоді до еколого-патріотичного руху, охорони довкілля і організації просвітницької діяльності.

До участі в Екомарафоні запрошуються учні закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Інформаційно-методичні матеріали щодо участі в Екомарафоні розміщені на сайті Обласного центру еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді: www.ecolog.zp.ua (розділ – нормативні документи/положення та умови). Інформацію про участь в заходах обласного Екомарафону «Довкілля – 2022» просимо надавати (з поміткою Екомарафон «Довкілля») на електронну адресу kzzocentum@ukr.net , або на поштову: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11, комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради до 07.11.2022 року.