12.04.22

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років) у 2022 році

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ЗОР ініціює з квітня 2022 року по 27 травня 2022 року проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (12-15 років) (далі – Конкурс).

Конкурс проводиться з метою виявлення та підтримка талановитої учнівської молоді, яка здійснює експериментальну й науково-дослідницьку роботу.

До участі в Конкурсі запрошуються учні закладів загальної середньої, позашкільної освіти віком від 12 до 15 років включно. 

Конкурс проводиться у два етапи: 

І етап (відбірковий, заочно) – у квітні-травні 2022 року. Необхідно до 5 травня 2022 року зареєструватися в режимі онлайн за посиланням, прикріпивши тези окремим файлом під час реєстрації. На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального етапу конкурсу. Результати відбору будуть оприлюднені до 10 травня 2022 року на сайті https://nenc.gov.ua.

ІІ етап (фінальний, дистанційно) – з 24 до 27 травня 2022 року. Дистанційний формат проведення фінального етапу передбачає підготовку кожним учасником відеозапису захисту проєкту з використанням постеру або презентації і подальшим розміщенням відео на каналі Youtube. Посилання на відеозапис необхідно до 20 травня надіслати на електронну адресу biology@nenc.gov.ua з позначкою «Конкурс винахідників». Журі Конкурсу перегляне відеозаписи захистів проєктів учасників фіналу згідно критеріїв оцінювання. Актуальна інформація щодо результатів участі у фіналі буде розміщена на сторінці Конкурсу сайту НЕНЦ 

Для участі в обласному етапі необхідно надіслати посилання на відеозапис до 20 травня на електронну адресу kzzocentum@ukr.net з позначкою «Конкурс винахідників».