12.04.22

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник»

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» ЗОР ініціює з квітня 2022 року по 26 червень 2022 року проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Юний дослідник» (далі – Конкурс).

 Мета конкурсу: залучення учнів закладів загальної середньої та позашкільної освіти до проведення дослідницької роботи з різних напрямів біології (природознавства), розвитку та удосконалення вмінь ведення фенологічних спостережень, займатися експериментально-дослідницькою роботою в галузі біології (природознавства).

До участі в Конкурсі запрошуються учні 4-6 класів закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Конкурс проводиться у два етапи: I етап відбірковий (обласний),- (як що є можливість) провести до 14 травня 2022 року. II етап Всеукраїнський (дистанційно) – з 15 по 17 червня 2022 року.

Для участі в конкурсі необхідно надіслати до 14 травня роботу та заявку одним документом на електронну адресу kzzocentum@ukr.net з позначкою конкурс «Юний дослідник» та зареєструватись за посиланням. На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (дистанційного) етапу конкурсу. Результати першого етапу будуть оприлюднені до 1 червня 2022 року на сайті www.ecolog.zp.ua (розділ – нормативні документи)

Обов`язковою є заявка про участь, яка заповнюється за формою що додається.