20.04.22

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна»

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради проводить з квітня до 01 травня 2022 року обласний етап Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна» (далі – Конкурс).

Конкурс проводиться щорічно з метою формування екологічної культури особистості, активізації пізнавальної, творчої та просвітницької діяльності учнів, залучення учнівської молоді до роботи із покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території навчального закладу (Положення про конкурс розміщено на сайті ЗОЦЕНТУМ: http://ecolog.zp.ua та НЕНЦ: http://nenc.gov.ua). 

У конкурсі беруть участь команди закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Склад команди – до 4 осіб. Конкурс проводиться у два етапи: І етап (заочний етап) – квітень 2022 року; ІІ етап (фінальний, дистанційно) – травень 2022 року. Для участі в І етапі конкурсу необхідно до 01 травня 2022 року надіслати заявку (див. додаток №1) та проєкт (ескіз) клумби в електронному вигляді на електронну адресу ЗОЦЕНТУМ (kzzocentum@ukr.net) та НЕНЦ (domracheva@nenc.gov.ua). 

 На підставі наданих матеріалів буде проведено відбір учасників фінального етапу конкурсу, який буде проведено в травні дистанційно. Результати відбору будуть оприлюднені до 10 травня 2022 року на сайті : http://nenc.gov.ua.