08.03.23

Про безкоштовні ліцензії Zoom for Education для вчителів


Інформуємо про можливість педагогічних працівників закладів загальної середньої освіти безкоштовно отримати ліцензії Zoom Meetings for Education з розширеним доступом Large Meeting. 

Для цього необхідно скористатися формою та подати індивідуальну заявку особисто від кожного зацікавленого працівника закладу загальної середньої освіти. Термін дії ліцензій – до серпня 2023 року. 

Ліцензія Zoom Meetings for Education та розширений доступ Large Meeting дозволяють учасникам освітнього процесу проводити зустрічі зі збільшеною кількістю учасників (до 1000 осіб), без обмежень в часі та здійснювати їх запис.

З повним переліком функцій сервісу «Zoom Meetings for Education» можна ознайомитись за посиланням. Звертаємо увагу, що з адреси news@mooc4ua.online будуть надсилатись інформаційні повідомлення на офіційні електронні адреси закладів загальної середньої освіти з детальним описом процедури отримання ліцензії Zoom Meetings for Education. Запити щодо додаткової інформації можна також надсилати на електронну адресу news@mooc4ua.online.