09.03.23

Про проведення обласного (заочного) етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошується проведення з березня по квітень 2023 року обласного етапу Всеукраїнського юннатівського природоохоронного руху «Зелена естафета» 2022-2023 н.р. (далі-Естафета).

Відповідно до воєнного стану в Україні, прийнято рішення: Естафету провести в змішаному форматі.

До участі в Естафеті запрошуються учні 7-8 класів закладу загальної середньої освіти та вихованці закладу позашкільної освіти відповідного віку.

Обов’язковою є заявка про участь, яка заповнюється за формою (додаток 1), що додається до 21 квітня 2023 року на електронну адресу: kzzocentum@ukr.net

Командам-учасникам пропонується заздалегідь записати і надіслати до 21 квітня 2023 року на електронну адресу: kzzocentum@ukr.net

відеозапис (звіт-презентацію за трьома напрямками) тривалістю 7 хв. (додаток 2);


відеозапис по дослідженнях з біотестування тривалістю 10 хв.


Індивідуальні тестові завдання будуть проведені 8 червня 2023 року в онлайн режимі (посилання буде надіслане переможцю обласного етапу).

Інформація про захід буде оприлюднена в окремому листі на сайті www.zocentum.comЗ міркувань безпеки наголошуємо, практична природоохоронна робота може здійснюватися при обов’язковому супроводі учнівської молоді відповідальними особами закладів освіти та після офіційного дозволу органів влади (особливо на територіях ведення військових дій).