27.03.23

Про проведення обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «ТехноEкoStyle»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради (далі – Центр НТТУМ «Грані»), проводиться обласний онлайн конкурс художньо-технічної творчості «ТехноEкoStyle» (далі – Конкурс), присвячений Міжнародному дню Матері – Землі.

До участі в Конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної освіти віком з 6 до 18 років включно.

Номінації Конкурсу: «Я – інженер. Відбудова України!», «Життя в стилі Еко», «Апсайклінг. Мистецтво перетворення. Комп’ютерна графіка».

Для участі у Конкурсі необхідно у термін до 20 квітня 2023 року надіслати заповнену електронну заяву за посиланням згідно з Інформаційно-методичними рекомендаціями до обласного онлайн конкурсу художньо-технічної творчості «ТехноEкoStyle» (на сайті - розділ «Документація/Масова робота»).

Роботи мають бути оригінальними, не скопійованим творчим доробком, результатом досліджень, спостережень, практичних навичок авторів в обраних ними жанрах або техніці та пов’язаними з тематикою Конкурсу.

Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.

Конкурсні роботи будуть розміщені на сторінці Організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook Центр «Грані»  під хештегом #техноекоstyle.