23.03.23

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (вікова категорія 12-15 років)


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошується проведення з березня по травень 2023 року обласного етапу Всеукраїнського конкурсу винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (вікова категорія 12-15 років) (далі – Конкурс).

До участі в Конкурсі запрошуються учні, вихованці закладів загальної середньої, позашкільної освіти. Форма проведення дистанційна. Конкурс проводиться у два етапи:
І етап (відбірковий, заочний) – у березні-травні 2023 року.

Учасникам необхідно до 05 травня 2023 року зареєструватися в режимі онлайн за формою Всеукраїнський конкурс винахідницьких і раціоналізаторських проєктів еколого-натуралістичного напряму (google.com) одночасно прикріпити тези (файл у форматі *.doc*) та пройти додатково окрему реєстрацію, спеціально призначену для прикріплення відеофайлу захисту проєкту, за формою, прикріпивши відео захисту проєкту.

Результати І етапу будуть оприлюднені до 07 травня 2023 року на сторінці «Конкурс винахідників» сайту Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді.

ІІ етап (фінальний, дистанційно) – з 23 до 26 травня 2023 року, учасники повинні пройти додатково окрему реєстрацію, спеціально призначену для прикріплення відеофайлу захисту проєкту, за формою, прикріпивши відео захисту проєкту. Журі оцінюватиме проєкти учасників, переглядаючи відеозаписи захистів.

Прохання до всіх учасників, які будуть брати участь у конкурсі, надати інформацію про отримані результати на електронну адресу ЗОЦЕНТУМ до 29 травня 2023 року: kzzocentum@ukr.net