23.03.23

Про «Гарячу лінію»


Кафедра початкової освіти КЗ «ЗОІППО» ЗОР продовжує проведення онлайн- консультацій «Гаряча лінія НУШ: початкова школа». До 10 квітня ви матимете можливість надіслати запитання з актуальних проблем організації освітнього процесу в початковій школі. Під час проведення «Гарячої лінії НУШ: початкова школа» викладачі кафедри початкової освіти, Інституту, залучені фахівці (спеціалісти Департаменту освіти і науки Запорізької обласної державної адміністрації, Міністерства освіти і науки України, автори програм, підручників та інші – за потребою) надаватимуть кваліфіковані відповіді на запитання. 

Порядок денний кожної онлайн-консультації буде розміщено у вкладці «Гаряча лінія» сайту кафедри початкової освіти за тиждень до її проведення. Систематичне спілкування й об’єднання зусиль для вирішення актуальних проблем організації освітнього процесу сприятиме успішній розбудові Нової української початкової школи. 

Орієнтовні дати проведення гарячої лінії у 2023 році: 19.04, 27.09 Початок роботи о 14:00. Покликання для реєстрації на онлайн-консультацію 19.04.2023. Покликання для входу розсилатимуться на електронні адреси тих, хто зареєструвався.