20.03.23

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу з квітникарства та ландшафтного дизайну «Квітуча Україна»


З метою формування екологічної культури особистості, активізації пізнавальної, творчої та просвітницької діяльності учнів, залучення учнівської молоді до роботи із покращення зовнішнього озеленення та ландшафтного дизайну території навчального закладу (це може бути – клумба, рокарій, альпійська гірка тощо) комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з березня 2023 року до 12 квітня 2023 року проводить обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Квітуча Україна» (далі-Конкурс).

У конкурсі приймають участь команди закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Склад команди – до 4 осіб.

Вимоги до проєкту (ескізу): проєкт має бути на 3 аркушах формату А4 в pdf. На 1 аркуші - план з розмірами клумби; на 2 аркуші - ескіз проєкту; на 3 аркуші - експлікація (перелік використаних рослин і матеріалів) які мають бути позначені на ескізі проєкту.

Заявку та проєкт (ескіз) в електронному вигляді необхідно надіслати до 12 квітня 2023 року на електронну адресу: kzzocentum@ukr.net ( з поміткою «Квітуча Україна»).

Інформація про підсумки обласного етапу буде оприлюднена на сайті 

Переможці конкурсу будуть нагороджені грамотами, кращі роботи будуть направлені в оргкомітет до Національного еколого-натуралістичного центру.