09.02.23

Про проведення обласного етапу Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради з 13 лютого до 28 квітня 2023 року проводиться обласний етап Всеукраїнської виставки-конкурсу науково-технічної творчості учнівської молоді «Наш пошук і творчість - тобі, Україно!» (онлайн) (далі - Конкурс).

До участі у Конкурсі запрошуються здобувачі закладів дошкільної, загальної середньої та позашкільної освіти  віком від 6 до 18 років включно.

Для участі у заході необхідно у термін з 13 лютого до 31 березня 2023 року заповнити заявку згідно з  інформаційно-методичними рекомендаціями 

До участі у Конкурсі допускаються конкурсні роботи, які є оригінальним, не скопійованим творчим доробком, результатом досліджень, практичних навичок в обраних ними розділах або техніці та пов’язаними з тематикою Конкурсу. Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена.