06.01.23

Про сприянння у проведенні Зимового проєкту «MriyDiy Projekt Camp»


На виконання листа Департаменту освіти і науки ЗОДА від 05.01.2023 №2989/03.2-18 «Про сприянння у проведенні Зимового проєкту «MriyDiy Projekt Camp»  інформуємо про наступне.

Благодійний фонд «Освітня фундація «МрійДій», благодійний фонд «СпівДія» за підтримки Дитячого фонду ООН (ЮНІСЕФ), Міністерства молоді та спорту окраїни організовують Зимовий проєкт «MriyDiy Projekt Camp» для учнівської молоді 10-16 років, який буде проходити з 10 по 14 січня 2023 року!

«MriyDiy Projekt Camp» - це 5 днів (10 годин) онлайн занурення у світ найбільш динамічної професії з шаленим попитом на ринку праці. Учні побачать та почують на реальних прикладах, що таке проєктний менеджмент, і дізнаються про світ, що оточує ефективних проєктних мененджерів: командотворення, маркетинг, комунікації, пошук ресурсів тощо.

Для всебічного і гармонйного розвитку, діти познайомляться і протестять на собі навички ХХІ століття та позитивне мислення.

Також у програмі проєкту:

  •  лекція лауреатки Нобелівської премії миру 2022 року Олександри Романцової;
  • майстер-клас для батьків;
  • запрошення на безоплатне навчання у MriyDiy Projekt Sshool Зима-Весна-2023!

Кількість місць обмежена, тому важливо вчасно подати заявку

Умови участs: БЕЗОПЛАТНО, головне - нестримне бажання розвиватися та пізнавати нове. Просимо поширити інформацію про  проєкт серед учнів, вчителів та батьків.