06.01.23

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу»


Відповідно до листа Українського державного центру національно-патріотичного виховання, краєзнавства і туризму учнівської молоді від 04.10.2022 № 254 «Про проведення Всеукраїнського конкурсу екскурсоводів», буде проводитись Всеукраїнський конкурс екскурсоводів музеїв закладів освіти «Край, в якому я живу» (далі - Конкурс).

Конкурс проводиться щороку у два тури: I тур - обласний - з 20.01.2023 (заочний) до 25.01.2023 (очний/online); II тур -  Всеукраїнський - ІІІ декада березня 2023 року.

Конкурс проводиться відповідно до змісту музеїв закладів освіти за кожним напрямком окремо: 1) військово-історичні, 2) краєзнавчі, 3) літературні.

До участі у Конкурсі запрошуються учні (вихованці) закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

Роботи (текст екскурсії і презентація) надсилаються у термін до 20 січня 2023 року на електронну адресу відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР: kray_zoctkum@ukr.net з приміткою «Конкурс екскурсоводів».

Очний етап Конкурсу в онлайн-форматі заплановано на 25 січня 2023 року.

Конкурс проводиться відповдно до діючого Регламенту (з регламентом можна ознайомитися на сайті КЗ «Центр туризму» ЗОР у розділі: «План обласних масових заходів для учнівської молоді, які проводить відділ краєзнавства та патріотичного виховання» http://centrturizmu.zp.ua//)
Просимо довести інформацію до відома зацікавлених осіб.