03.01.23

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського виставки-конкурсу «Український сувенір»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради оголошується проведення у термін з 27 грудня 2022 року до 10 січня 2023 року обласного етапу Всеукраїнського виставки-конкурсу «Український сувенір» (далі - Конкурс).

Мета і завдання Конкурсу:
  • виховання національного світогляду учнівської молоді через пізнання народного мистецтва;
  • залучення молодого покоління до джерел і процесу творення українського народного мистецтва;
  • стимулювання розвитку творчого пошуку, художнього смаку при виконанні креативних робіт з використанням традиційних матеріалів і технік.
До участі у Конкурсі запрошуються як окремі учні, так і учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти. Інформацію щодо умов участі в Конкурсі розміщено на сайті комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради — https://www.zocentum.com/ (розділ нормативні документи — положення та умови).

Матеріали на Конкурс надсилаються у термін до 10 січня 2023 року за адресою: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11, комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради, з поміткою «Український сувенір». У зв’язку з військовим станом та карантинними обмеженнями конкурсні роботи приймаються тільки через поштові послуги з кур’єрською доставкою за рахунок відправника.