02.01.23

Про організацію та проведення курсу «Метеорні явища в атмосфері Землі» в рамках Всеукраїнських профільних шкіл Малої академії наук України

Національним центром «Мала академія наук України» у період з 18 січня до 08 лютого 2023 року буде проведено курс «Метеорні явища в атмосфері Землі» в рамках Всеукраїнських профільних шкіл Малої академії наук України (далі - курс).

До участі запрошують здобувачів освіти 5-9 класів закладів загальної середньої освіти. Для реєстрації потрібно до 17 січня 2023 року заповнити онлайн-анкету за посиланням: https://cutt.ly/n0xck6z.

Програмою курсу передбачено інтерактивні лекційні заняття, обговорення дискусійних питань тощо. Слухачі розширять поняття про метеорні явища, про особливості їх спостережень в Україні та світі.

За результатами навчання учасники отримають сертифікати. Навчання буде здійснюватися з використанням дистанційних технологій у режимі онлайн на платформі «Zoom» (доступ до відповідного електронного ресурсу буде надісланий учасникам на електронні адреси, зазначені під час реєстрації до 17 січня). Лекції будуть розпочинатися щосереди о 17.00. Тривалість заняття - 60 хв