24.01.23

Про підсумки обласного заочного фестивалю-конкурсу міжнаціональних культур «Зоряниця»


З метою залучення учнівської молоді до кращих традицій міжнаціональної культури, популяризації вокального та хореографічного мистецтва національних меншин, збереження ідентичності і культурної самобутності національних меншин на території України, подальшого розвитку і підтримки талановитих художніх колектив та окремих виконавців, комунальним закладом «Запорізький обласний центр художньо-естетичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради протягом вересня-грудня 2022 року було проводено обласний заочний фестиваль-конкурс міжнаціональних культур «Зоряниця» в рамках Всеукраїнського фестивалю дитячої творчості «Єдина родина».

Найбільшу активність продемонстрували творчі колективи Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Любимівського навчально-виховного комплексу.

За результитами роботи журі
  • дипломами І, ІІ та ІІІ ступеня нагороджено учнів Вільнянської ЗОШ І-ІІІ ступенів № 3 (керівник: Реплюк Д.С.);
  • дипломами ІІІ ступеня нагороджено ученицю Любимівського НВК (керівник: Алєєва З.П.)
Щиро вітаємо з перемогою! Дякуємо керівникам Вільнянської загальноосвітньої школи І-ІІІ ступенів № 3 та Любимівського навчально-виховного комплексу за активну позицію та сприяння у вихованні творчої молоді нашої громади.