18.10.22

Про І етап Всеукраїнського біологічного Форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» і «Позашкільний освітній Хаб для дітей переселенців та студентської молоді»


Проводиться фінальний етап Всеукраїнського біологічного форуму учнівської та студентської молоді «Дотик природи» (далі - Форум).

До участі в заході запрошуються учні закладів загальної середньої, професійно-технічної, позашкільної освіти, які мають досвід дослідницько-експериментальної роботи в галузях природничих наук. Запрошуємо до участі врежимі онлайн дітей переселенців та студентську молодь, які наразі перебувають за межами України.

Для участі в І етапі Форуму необхідно до 01 листопада 2022 року  зареєструватися.

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників фінального (очного) етапу заходу. Результати відбору будуть оприлюднені до 03 листопада 2022 року на сайті.

Заявку для участі в І етапі Форуму та тези науково-дослідницького проєкту необхідно надіслати до Національного еколого-натуралістичного центру учнівської молоді, та на електрону адресу Запорізького обласного еколого-натуралістичного центру kzzocentum@ukr.net.