18.10.22

Міжнародний конкурс Бебрас


Міжнародна спільнота Бебрас дуже активно підтримала Україну у війні з росією. Це єдиний конкурс, де представників росії та білорусі повністю виключили з усіх заходів спільноти.

Також у Новій Зеландії для переможців їхнього національного конкурсу встановлена спеціальна премія імені Юлії Здановської (багаторазової переможниці нашого конкурсу, всеукраїнських та міжнародних олімпіад з інформатики та математики, яка загинула під час російського обстрілу Харкова).

Тому активна участь наших учнів в цьогорічному конкурсі також дуже важлива, щоб показати міжнародній спільноті, що ми існуємо, сильні і продовжуємо боротися! Цього року конкурс відбудеться з 8 по 13 листопада та буде безкоштовним для учнів. 

Комітет залишає можливість добровільного внеску лише для бажаючих підтримати подальший розвиток конкурсу у тому ж розмірі, що і у минулому році. Тобто, комітет буде вдячний за благодійний внесок 20 гривень на рахунок.

Бажано, щоб вчителі перед конкурсом продемонстрували найцікавіші інтерактивні задачі минулорічного конкурсу, використавши детальні пояснення з файлу "Розв'язки за 2021 рік".