22.07.22

Вступна кампанія 2022


Класичний приватний університет (заклад вищої освіти IV рівня акредитації, розташований за адресою: м. Запоріжжя, вул. Жуковського, 70-б) запрошує на навчання за денною та заочною формами з використанням технологій дистанційної освіти:

галузь знань - "Управління та адміністрування", освітня програма - "Менеджмент органів державного управління та місцевого самоврядування": вступ в магістратуру здійснюється без складання магістерського тесту навчальної компетентності (МТНК) та без подання сертифікатів ЗНО, якщо вступник вже має повну вищу освіту (диплом спеціаліста, магістра), або за результатами складання МТНК поточного року чи сертифікатами ЗНО 2019-2021 років, якщо вступ здійснюється на основі базової вищої освіти (диплом бакалавра);

галузь знань - "Архітектура та будівництво", освітня програма - "Геодезія та землеустрій": вступ в бакалаврат та магістратуру здійснюється без вступних випробувань.

Випускники отримують диплом державного зразка.

Терміни навчання: в бакалавраті - 3 роки 10 місяців, в магістратурі - 1 рік 5 місяців. 

Документи для вступу: паспорт (оригінал і ксерокопія 1,2,11 сторінок) або ID паспорт та витяг до нього (оригінал і ксерокопія); довідка про присвоєння ідентифікаційного коду (ксерокопія); диплом про освіту і додаток до нього (оригінали і ксерокопії); військовий квиток (оригінал і ксерокопія) - для військовозобов'язаних, посвідчення про приписку до призовної дільниці (оригінал і ксерокопія) - для призовників; 4 фотокартки розміром 3х4 см.

Згідно Закону України від 14.04.2022 р. №2196-IX "Про внесення змін до статті 23 Закону України "Про мобілізаційну підготовку та мобілізацію" здобувачам вищої освіти, які навчаються за денною формою здобуття освіти надається відстрочка від призову на військову службу під час мобілізації.        

Детальну інформацію про умови прийому та навчання можно отримати за телефонами:+38(066) 287-69-20; +38(098) 593-88-62 Мордвінов Олександр Григорович - завідувач кафедри публічного управління та землеустрою КПУ.