11.02.22

Щодо проведення XІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу талантів «MUZA»


Запрошуємо до участі у XІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу талантів «MUZA», який відбудеться 20 березня 2022 року на базі ПК «Молодіжний» ВАТ «Запоріжвогнетрив», за адресою м. Запоріжжя, вулиця Лізи Чайкіної, 53.
Головною метою наших фестивалів є розкриття індивідуальності кожного учасника, а також заохочення дитячих і юнацьких колективів до оригінальності та унікальності у творчості.

До участі у фестивалях запрошуються творчі колективи та окремі виконавці. На фестивалях буде представлено 7 окремих номінацій, вікова категорія учасників не обмежена.

Особливостями фестивалів є: відкрите двоетапне оцінювання, замість назви колективу оголошується лише конкурсний номер, залучення дітей між виступами до ігрової програми.

Звертаємось до Вас, як до людини, яка відома своєю активною соціальною позицією, яка підтримує обдаровану молодь і проекти, які відрізняються новаціями, оригінальністю та просимо підтримати нас у проведені фестивалю. Ми сподіваємось заручитися Вашою інформаційною підтримкою. Розраховуємо на плідну співпрацю.

Завантажити положення XІІ Всеукраїнського відкритого фестивалю-конкурсу талантів «MUZA» на 13 сторінках.