08.02.22

Про участь у вебінарах


З метою покращення підготовки педагогічних працівників закладів освіти та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів для роботи з дітьми із особливими освітніми потребами та у зв’язку з прийняттям постанови Кабінету Міністрів України від 12 липня 2017 р. № 545 «Про затвердження Положення про інклюзивно-ресурсний центр» (зі змінами) Міністерство освіти і науки України спільно з Інститутом спеціальної педагогіки і психології ім. Миколи Ярмаченка НАПН України проводить цикл навчальних вебінарів щодо шляхів організації інклюзивного навчання у 2022 році за оновленою нормативно-правовою базою та специфікою визначення освітніх труднощів (категорій) осіб з особливими освітніми потребами та рівнів їх підтримки в освітньому процесі.

Вебінари відбудуться з 15.02.2022 р. по 18.03.2022 р. включно. Участь у вебінарах безкоштовна. Доступ до вебінарів здійснюється лише за попередньою реєстрацією. Кількість учасників вебінару не обмежена.

До участі у вебінарах запрошуються фахівці інклюзивно-ресурсних центрів, педагогічні працівники закладів дошкільної та загальної середньої освіти. За результатами вебінарів учасники отримають іменні сертифікати Інституту спеціальної педагогіки і психології імені Миколи Ярмаченка НАПН України та електронний макет методичних рекомендацій.

Для участі у вебінарах необхідно зареєструватися за посиланням

Просимо проінформувати  працівників  підлеглого закладу освіти  та фахівців інклюзивно-ресурсних центрів про можливість взяти участь у циклі навчальних вебінарів.