17.02.22

Про старт проєкту «Єврошколи»


Представництвом Європейського Союзу в Україні у 2022 році розпочато новий багаторічний освітній проєкт «Єврошколи», який триватиме до 2025 року. Учасниками програми можуть стати учні 9-11 класів закладів загальної середньої освіти.
Оголошення про відбір учасників опубліковане за посиланням

«Єврошколи» - освітній проєкт, який дає можливість дізнатися більше про Європейський Союз та відносини ЄC-Україна від провідних експертів у цій галузі. У рамках програми  школярі братимуть участь у відкритих дискусіях, майстер-класах, дебатах та iгpax, які дозволять їм набути грунтовних навичок міжособистісного спілкування та отримати надійну інформацію про ЄC.

Цього року планується проведення двох циклів інтерактивних навчальних модулів: навесні та восени. Цикли включатимуть модулі на різноманітні теми, починаючи від інформації про інституції ЄC та європейські цінності до медіа грамотності, інтернет-безпеки, екологічних ініціатив тощо. 20 найкращих студентів будуть запрошені до участі в літніх aбo зимових школах в офлайн-форматі.

За додатковою інформацією звертатися до відділу преси та інформації Представництва ЄC в Україні (Вікторія Давидова, радниця з питань преси та інформації,Victoria.DAVYDOVA@eeas.europa.eu aбo Людмила Кудіна, голова громадської організації   «Молодіжна Альтернатива» 0972808488, vouth.alternative.ua@gmail.com).