19.01.22

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського екологічного хакатону «Eco-Hackathon»


На виконання листа Департаменту освіти і науки Запорізької облдержадміністрації від 18.01.2022 року №02.2-16/62 «Про проведення обласного етапу Всеукраїнського екологічного хакатону «Eco-Hackathon» повідомляємо, що комунальним закладом «Запорізький обласиий центр еколого-натуралістичної  творчості учнівської молоді»  Запорізької  обласної  ради протягом січня-березня  2022 року проводиться  обласний  етап  Всеукраїнського екологічного хакатону «Eco-Hackathon» (далі — Хакатон).

Загальна тема Хакатону-2022: «Інноваційні технологічні рішення для підвищення  ефективності екологізації  лісогосподарського  виробництва України».

До участі в заході запрошуються учні віком від 14 до 17 років закладів загальної середньої та позашкільної освіти, які мають певні досягнення у своєму напряму діяльності, досвід у сфері наукових досліджень.

Хакатон проводиться у два етапи: I етап: відбірковий (заочний) - січень-березень 2022 року; II етап: фінальний (Всеукраїнський, очний) - з 12 до 14 травня 2022 року.

Учасникам заходу необхідно до 22 березня 2022 року зареєструватися в режимі  онлайн  за посиланням,  яке  буде надане організаторами. Пpoцec реєстрації  включає заповнення  анкетних  даних та подання  в реєстраційній формі резюме проекту.

Творчі роботи необхідно надсилати до 10 березня 2022 року за адресою: 69068,  м.Запоріжжя, вул.  Чарівна, 11,  комунальний заклад «Запорізький обласний  центр  еколого-натуралістичної творчості  учнівської  молоді» Запорізької обласної ради, з поміткою «Eco-Hackathon».

Положення та умови участі у Хакатоні розміщені на сайті комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської  молоді»  Запорізької  обласної ради  —  http://ecolog.zp.ua/ (розділ нормативні  документи  —  положения  та  умови), aбo  на сайті  HEHЦ  https://nenc.gov.ua/