Запрошуємо долучитися до заходу засновників, керівників та працівників їдалень і харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти, а також усіх, хто бере участь в організації харчування у закладах освіти. Під час заходу буде обговорено особливості виконання вимог харчового законодавства для громадського харчування під час перебування в укриттях, а саме:
1. Як організувати харчування під час перебування в укритті?
2. Які харчові продукти та страви доцільно використовувати?
3. Який спосіб організації харчування можливо впровадити в укритті?
4. Як дотримуватися базових гігієнічних вимог під час приготування або підігріву їжі?
5. Як забезпечити дотримання вимог до гігієни персоналу?
6. Як забезпечити доступ до питної води?
7. Як організувати роботу з відходами?
Вебінар відбудеться на платформі Zoom 29 серпня 2024 року з 11:00 до 14:00, покликання на зустріч буде надіслано учасникам після реєстрації.
Реєстрація триватиме до 18:00 26 серпня 2024 року за покликанням. Під час реєстрації доступна можливість надіслати запитання, які будуть обговорюватись протягом вебінару. Участь у заході безоплатна, проте кількість учасників обмежена