13.08.24

Про участь у вебінарі щодо особливостей організації харчування в укриттях, розташованих у закладах освіти

 


З метою підвищення поінформованості відповідальних осіб за організацію харчування в закладах освіти щодо впровадження, застосування та підтримки дієвості системи НАССР, а також посилення спроможності закладів освіти впроваджувати та підтримувати систему НАССР Міністерство аграрної політики України спільно з EU4SaferFood, Держпродспоживслужбою та Командою реформи шкільного харчування 29 серпня 2024 року організовує проведення вебінару «Особливості організації харчування в укриттях, розташованих у закладах освіти»

Запрошуємо долучитися до заходу засновників, керівників та працівників їдалень і харчоблоків закладів дошкільної та загальної середньої освіти, а також усіх, хто бере участь в організації харчування у закладах освіти. Під час заходу буде обговорено особливості виконання вимог харчового законодавства для громадського харчування під час перебування в укриттях, а саме: 

1. Як організувати харчування під час перебування в укритті? 

2. Які харчові продукти та страви доцільно використовувати?

3. Який спосіб організації харчування можливо впровадити в укритті?

4. Як дотримуватися базових гігієнічних вимог під час приготування або підігріву їжі?

5. Як забезпечити дотримання вимог до гігієни персоналу?

6. Як забезпечити доступ до питної води?

7. Як організувати роботу з відходами? 

Вебінар відбудеться на платформі Zoom 29 серпня 2024 року з 11:00 до 14:00, покликання на зустріч буде надіслано учасникам після реєстрації. 

Реєстрація триватиме до 18:00 26 серпня 2024 року за покликанням. Під час реєстрації доступна можливість надіслати запитання, які будуть обговорюватись протягом вебінару. Участь у заході безоплатна, проте кількість учасників обмежена