29.07.24

Про ознайомлення та поширення інформаційних матеріалів щодо послуги з облаштування безбар’єрного житла


Повідомляємо, що в рамках проєкту «Адвокація запровадження послуги з облаштування безбар’єрного житла» ГО «ГАР» розроблено інформаційні матеріали щодо послуги з облаштування безбар’єрного житла. Вони розроблені у вигляді брошур для двох типів взаємодії:

перша брошура — для пошуку клієнтів послуги з облаштування житла для людей з ураженням спинного мозку чи схожими за наслідками захворюваннями, що користуються кріслами колісними та іншими засобами реабілітації (для клієнта);

друга брошура — для налагодження співпраці та взаємодії на шляху реалізації Національної стратегії.

Інформаційні матеріали створені в рамках проєкту «Адвокація запровадження послуги з облаштування безбар’єрного житла» та є інтелектуальною власністю ГО «ГАР», при будь якому використанні цих матеріалів посилання на автора є обов’язковим.

Брошури є як в електронному, так і в друкованому вигляді. Якщо є потреба в друкованих брошурах, то необхідно направити запит на електронну пошту: sklyaruk@gar.org.ua.

Просимо вас забезпечити ознайомлення та поширення інформаційних матеріалів щодо послуги з облаштування безбар’єрного житла серед учасників навчально-виховного процесу підпорядкованого закладу.