19.07.24

Про проведення регіонального форуму в рамках грантової програми «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії»



Український молодіжний фонд у партнерстві з Дитячим фондом ООН (ЮНІСЕФ), за фінансової підтримки Федерального міністерства економічного співробітництва і розвитку Німеччини (ВМZ) оголосив старт першого грантового конкурсу «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії».Загальний бюджет проєкту становить майже 4 мільйони гривень, а максимальна доступ на сума одного гранту становить 380 тис. грн.

Мета – підтримка молоді в реалізації її соціально-економічного потенціалу та підвищення рівня економічної самостійності через створення нових чи додаткових робочих місць.
Ціль – забезпечення працевлаштування молоді, яка є випускниками професійно-технічних навчальних закладів відповідно до її спеціальності та не працевлаштована, за принципом «гроші йдуть за молодою людиною».

Цільовою аудиторією є:
- українська молодь від 16 до 21 років, яка зацікавлена у здобутті першого офіційного працевлаштування за спеціальністю
- роботодавці, які готові взяти до себе на роботу випускників професійно-технічних навчальних закладів без досвіду.

З деталями конкурсу можна ознайомитися за покликанням

24.07.2024р. о 10.30 на базі КУ «Запорізький обласний центр молоді» ЗОР відбудеться регіональний форум в рамках грантової програми «Кар’єрний старт. Програма молодіжної гарантії». Зареєструватися на форум можна до 22.07.24 (включно) за покликанням