21.05.24

Про реєстрацію вчителів англійської мови для участі у проєкті SWITLO


Інформуємо про початок відбору вчителів англійської мови до проєкту SWITLO («Skills and Wellbeing іn Teacher Learning Opportunities»), який реалізується у співпраці Міністерства освіти і науки України з Британською Радою. 

Метою проєкту є створення можливостей для вчителів набути досвід у розбудові професійних спільнот і підтримці їхньої діяльності шляхом змістовної взаємодії і рефлексії. Такі спільноти (групи професійної майстерності) сприятимуть розвитку вмінь учасників самостійно та якісно планувати і втілювати власні програми професійного розвитку відповідно до професійних потреб. Роль лідера групи професійної майстерності полягає у створенні середовища, у якому вчителі можуть обмінюватися ідеями, ділитися ресурсами та колективно вдосконалювати свою педагогічну практику.

Ідея такої спільноти полягає в тісній співпраці та навчанні з можливістю переймати досвід одне одного, навчатися впродовж життя. Реєстрація на участь у проєкті відбувається на сайті Британської Ради в Україні за покликанням