16.05.24

Базові педагогічні навички щодо використання цифрового підручника для надолуження знань і соціально-емоційного розвитку учнів


Запрошуємо вчителів закладів освіти взяти участь у тренінгах «Базові педагогічні навички щодо використання цифрового підручника для надолуження знань і соціально-емоційного розвитку учнів», які відбуватимуться у травні цього року.

21 травня 2024 року для вчителів навчальних закладів та психологів буде проведено тренінг “Цифрові інструменти для соціально-емоційного навчання і психологічної допомоги учнів”.
Покликання для реєстрації

29 травня 2024 року для  вчителів навчальних закладів буде проведено тренінг «Цифрові онлайн технології в роботі вчителя» (початок о 14.00). На тренінгу ви дізнаєтесь: як оптимізувати роботу вчителя за допомогою доступних онлайн-сервісів, особливості використання онлайн сервісів https://learningapps.org/ і https://wordwall.net для створення інтерактивних вправ і ігор; які цифрові інструменти допомагають організації зворотного зв’язку з учнями, про роботу онлайн дошки для ефективної взаємодії учасників навчального процесу.
Покликання для реєстрації

Тренінги складатимуться з 2-х частин: онлайн з 14.00 і асинхронно - самостійне ознайомлення з матеріалами в GOOGLE class. Обов’язковою умовою отримання сертифікату є проходження учасником двох модулів тренінгу, підсумкового тесту (не менше 70% вірних відповідей) і заповнення вихідної форми.

Телеграм-канал "Навчаємо з eKidz" – платформа із корисними ідеями для уроків, методиками та порадами психологів, цікавими конкурсами

Семінар-тренінг здійснюється за проектом "Цифрові пристрої для подолання відставання у навчанні, соціально-емоційного розвитку та оцінки стану психічного здоров'я для найбільш вразливих 35000 дітей у сільській місцевості", що реалізується БО "100% життя", ГО "Українська посмішка" за фінансової підтримки Гуманітарного Фонду для України.