07.03.23

Про проведення проєкту PlayMath для учнів 5-9 класів


Інформуємо про проведення інноваційного проєкту “PlayMath” для учнів 5-9 класів з 16 лютого по 31 березня 2023 року. 

Проєкт “PlayMath” проводиться за ініціативи Міністерства освіти і науки та Міністерства цифрової трансформації інтерактивною платформою для вивчення математики GIOS спільно з Українським фондом стартапів. 

Головна мета проєкту – підтримати українських учнів у навчанні та допомогти самостійно опанувати шкільний курс математики в ігровому форматі. У межах проєкту всі зареєстровані учні отримають доступ до платформи GIOS та зможуть самостійно перевірити свій рівень знань за допомогою тестів, отримати рекомендації стосовно навчання. А також надолужити пропущені теми з математики та вивчити нові. 

Короткі відеоуроки у форматі тік-току та інтерактивні завдання мотивуватимуть навчатися. Участь у проєкті не передбачає чітких графіків, тож учні можуть займатися у будь-який зручний час, не втрачаючи прогрес. Організатори проєкту влаштовують змагання, до якого можуть долучитися всі учасники та поборотися за головний приз – планшет.

Узяти участь у проєкті “PlayMath” можуть українські школярі 5-9 класів. За результатами проєкту всі учні, що пройдуть тести для перевірки рівня знань, отримають сертифікати про участь, 10 учасників з найбільшою кількістю балів у всеукраїнському рейтингу отримають планшети.

Найкращий клас школи, що залучила найбільшу кількість учнів, отримає доступ до повного курсу математики до кінця навчального року, а результати проєкту буде висвітлено у ЗМІ. Також в рамках проєкту викладачі математики мають можливість підвищити рівень кваліфікації та отримати відповідний сертифікат.

Для участі у проєкті необхідно пройти реєстрацію за цим посиланням