28.03.23

Про проведення відкритого обласного конкурсу з інформаційних технологій для учнівської молоді «IT_TEEN_ZP»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості учнівської молоді «Грані» Запорізької обласної ради (далі – Центр НТТУМ «Грані») проводиться відкритий обласний конкурс з інформаційних технологій для учнівської молоді «IT_TEEN_ZP» (далі – Конкурс).

Участь у Конкурсі беруть здобувачі освіти закладів загальної середньої, позашкільної освіти віком від 8 років до 21 року включно.

Конкурс проводиться у двох вікових категоріях (якщо інше не зазначено у вимогах до відповідної номінації): молодша – для учасників віком від 8 до 14 років включно; старша – для учасників віком від 15 до 21 року включно.

Строки проведення конкурсу – з 01 квітня 2023 року до 04 листопада 2023 року.

Конкурс проводиться у два етапи:
  • I етап відбірковий (заочний, онлайн): реєстрація, подача робіт. Термін проведення: з 01 квітня по 30 вересня 2023 року. Результати I етапу: з 10 до 20 жовтня 2023 року.
  • II етап фінальний (очний): Захист та презентація робіт. Термін проведення: 04 листопада 2023 року (дистанційний формат).

Конкурс проводиться у наступних номінаціях: «Статична 2D графіка», «2D анімація», «Web front-end», «Сайт на конструкторі», «Відеомейкінг», «Саунддизайн», «Розробка на Scratch», «Цифрова фотографія».

Для участі в Конкурсі необхідно зареєструватися за покликанням та подати конкурсні роботи у формі реєстрації згідно з Інформаційно-методичними рекомендаціями щодо проведення відкритого обласного конкурсу з інформаційних технологій для учнівської молоді «IT_TEEN_ZP» (на сайті, розділ «Документація/Масова робота»).

Кожен учасник має право брати участь у необмеженій кількості номінацій. В одній номінації учасник може подати будь-яку кількість робіт.На Конкурс приймаються роботи, які були зроблені авторами самостійно. Всю відповідальність за оригінальність та авторство використаного матеріалу несе учасник конкурсу. Допускається подача проєктів від команди учасників.