23.03.23

Про обласний семінар-нараду з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»)


29 березня 2023 року
о 14.00 у форматі онлайн з використанням сервісу Google Meet  відбудеться обласний семінар-нарада з питань організації та проведення Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної гри «Сокіл» («Джура»). Підключення до онлайн-наради розпочнеться о 13:30.

До участі у Семінарі-нараді запрошуються педагоги, які відповідають за проведення І та ІІ етапів Всеукраїнської дитячо-юнацької військово-патріотичної  гри «Сокіл» («Джура»).

Програма Семінару-наради передбачає обговорення проблемних питань, що виникають в процесі підготовки до участі в обласному етапі Гри в умовах правового режиму воєнного стану, положень та нормативної бази щодо проведення Гри, зміни у порядку реєстрації куренів. Окремо заплановано обговорення проєкту Регламенту ІІ (обласного) етапу Гри.

Заявки на участь у семінарі-нараді надсилаються до 28 березня 2023 року до 12:00 години за формою

Програму заходу та посилання для підключення буде розіслано учасникам Семінару-наради після реєстрації на електронну пошту, вказану при реєстрації.