21.02.23

Про участь у XXIV Міжнародній науково-практичній онлайн конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті»


Національним центром «Мала академія наук України» спільно з Інститутом відновлюваної енергетики НАН України, Національним технічним університетом України «Київський політехнічний інститут імені Ігоря Сікорського» 18-19 травня буде проведено молодіжну секцію для школярів в рамках XXIV Міжнародної науково-практичної онлайн конференції «Відновлювана енергетика та енергоефективність у XXI столітті» (далі - конференція).

До участі у конференції запрошуються здобувані освіти 9 - 11 класів закладів загальної середньої освіти та вихованці закладів позашкільної освіти - учні - члени Малої академії наук України. Для участі у конференції необхідно до 15 березня 2023 року заповнити онлайн заявку розміщену за посиланням. Організаційний комітет лишає за собою право відхилити матеріали, якщо вони не відповідають вимогам або тематиці конференції.

Інформація щодо подальшої участі у конференції буде надіслана на електронні адреси учасників, зазначені в заявці. За результатами конференції учасники отримають сертифікат та збірник тез конференції. Детальну інформацію та вимоги до оформлення тез розміщено на сайті