27.02.23

Про проведення «II Міжнародного заняття доброти»


З метою покращення психологічного стану у дітей в час війни, зняття емоційної напруги, виховання гуманного ставлення до тварин та з метою реалізації статті 6 Закону України «Про захист тварин від жорстокого поводження» БО «БФ «Щаслива лапа» пропонує закладам дошкільної освіти долучитись 1-7 березня 2023 року до проведення «II Міжнародного заняття доброти» (про гуманне та відповідальне ставлення до тварин. Захід присвячений собакам та котам і може бути проведений як в очному, так і онлайн форматі.

Рекомендуємо закладам дошкільної освіти використати безкоштовні методичні матеріали для проведення заняття викладені на сайті Фонду «Щаслива лапа»

Якщо навчальний заклад має бажання долучитись до заходу та отримати електронний сертифікат учасника, необхідно - заповнити заявку на участь до 07.03.2023 року (від одного навчального закладу подається 1 заявка)

Провести «Заняття доброти» 1-7 березня 2023 року. Зробити фотографії проведення занять та надіслати їх до 13.03.23 р. на електронну адресу – bioetika@happypaw.ua . З кожного проведеного заняття необхідно надіслати лише 1 фото.

В листі з фотозвітом необхідно зазначити наступну інформацію: назва навчального закладу, населений пункт, кількість проведених Занять доброти.

Звертаємо вашу увагу, що зараховані будуть лише фото на яких зафіксовано процес проведення педагогами/психологоми/кінологами заняття доброти про котів та собак.

Індивідуальні фото дітей з їх домашніми улюбленцями не зараховуватимуться.

Серед всіх закладів дошкільної освіти, які проведуть «Заняття доброти» в усіх групах (крім ясельних груп та груп раннього віку), будуть розіграні колонки від Фокстрот. Щоб детальніше ознайомитись з умовами проведення II Міжнародного заняття доброти та розіграшу цінних подарунків перейдіть за посиланням

Також ЗДО можуть долучитись до флешмобу “Добро переможе”. Умови: записати та викласти у Fасеbоок 1-7 березня 2023 року групове відео від садочка, на якому вихователі та/або діти виголошують слоган “Дитячий садок No … міста … вірить в перемогу добра та щасливе майбутнє в Україні для людей та тварин. Передаємо естафету дитячому садочку No… міста …”. В публікації відео відмітити садочок, якому передано естафету (рекомендуємо також завчасно попередити цей садочок телефоном). Додати до публікації хештеги #заняття_доброти #happypaw