02.02.23

Про проведення обласного етапу Міжнародного екологічного конкурсу на тему «ДУША СЕЛА»


З метою привернення уваги до українського села з його прадавніми духовними підвалинами, на яких тримається вся енергетична сув’язь українськості, поповнення знань дітей про рослинний та тваринний світ рідного краю, формування основи екологічної культури та мислення, розвитку спостережливості, образної пам’яті, уваги, кмітливості, виховання любові до природи, бережливого ставлення до навколишнього середовища комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради ініціює з лютого 2023 року до 15 березня 2023 року проведення обласного етапу Міжнародного екологічного конкурсу на тему «ДУША СЕЛА» (далі-Конкурс).

До участі у конкурсі запрошуються учні І – IV класів закладів загальної середньої освіти та вихованців закладів позашкільної освіти відповідного віку.

Просимо до 15 березня 2023 року надіслати конкурсні роботи (1 робота від закладу) відповідно до умов на поштову адресу ЗОЦЕНТУМ: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11 (з поміткою «ДУША СЕЛА»).

Кращі роботи будуть направлені в оргкомітет до Національного еколого-натуралістичного центру.

Просимо розповсюдити інформацію серед педагогічних працівників та сприяти участі учнівської молоді.