31.01.23

Всеукраїнський конкурс «Знавці Біблії»


Благодійний фонд «Живи, Україно!» за підтримки Громадської ради з питань співпраці з церквами та релігійними організаціями при МОН України проводить Всеукраїнський конкурс «Знавці Біблії».

І тур заочний (1 лютого 2023 – 15 березня 2023)
До участі запрошуються всі бажаючі учні 1-11 класів ЗЗСО.
Завдання поділяються на чотири рівні складності. Рівень обирається учасником НЕ залежно від вікової категорії, в залежності від обсягу книг, які він може опрацювати. Учасник може обрати тільки один рівень складності.
Завдання конкурсу складаються з тестових та розгорнутих запитань, на які потрібно дати відповідь в електронному форматі згідно обраного рівня, а також заповнити анкету.
Завдання з’являться на сайті 1 лютого 2023.
Виконані роботи І туру надіслати до 20 лютого 2021 року. У випадку повторного надсилання анкети й відповідів від одного і того ж учасника, до уваги береться перша надіслана анкета. Після 20 лютого анкета із завданнями буде недоступна.

ІІ тур заочний (квітень 2023)
До участі в ІІ турі запрошуються учасники, які набрали вищу кількість балів у І турі, крім першого рівня складності (деталі проведення ІІ туру та списки учасників читайте на сайті після оголошення результатів І туру).