16.11.22

Про проведення обласного етапу Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»


Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді проводить з листопада по 10 грудня 2022 року обласний етап Всеукраїнського конкурсу «Новорічна композиція»(далі – Конкурс).

В умовах сьогодення та ситуації в країні, як ніколи стоїть питання бережливого ставлення до природи та її збереження, залучення дітей до творчої та пізнавальної діяльності, формування практичних умінь та навичок учнів у виготовленні композицій, які символізують та відображають новорічно-різдвяну флористику.

До участі у конкурсі запрошуються як окремі учні, так учнівські колективи закладів загальної середньої та позашкільної освіти.

На конкурс приймаються роботи виконані в довільній формі за такими номінаціями:

- стилізована ялинка;

- новорічний вінок;

- новорічна іграшка.

Надіслані роботи повинні бути виконані на високому рівні, мати естетичний вигляд та якісне виконання. Від кожного закладу освіти приймаються не більше ніж 2-3 творчі роботи.

Роботи, представлені на конкурс, будуть презентовані на виставці, тому обов’язково повинні мати супроводжуючі документи: 1) етикетку, прикріплену до роботи, в якій зазначено: прізвище, ім’я, по батькові та вік автора, назву роботи, номінацію, клас, повну назву навчального закладу із зазначенням області, прізвище керівника.

Для участі в обласному етапі конкурсу необхідно до 10 грудня 2022 року надіслати творчу роботу на адресу ЗОЦЕНТУМ: 69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11.

На підставі поданих матеріалів організаційний комітет проведе відбір учасників обласного етапу конкурсу. Результати обласного етапу будуть оприлюднені на сайті www.zocentum.com (розділ – нормативні документи).

Роботи переможців обласного етапу конкурсу «Новорічна композиція» будуть відправлені в Національний еколого-натуралістичний центр учнівської молоді, де будуть нагороджуватися дипломами відповідного ступеня.