05.10.22

Про проведення 42-ї обласної краєзнавчої конференції учнівської молоді «Краєзнавчі нариси Запорізького краю»


16 листопада 2022 року 
у режимі онлайн проводиться 42-га обласна  краєзнавча конференція учнівської молоді «Краєзнавчі нариси Запорізького краю», присвячена 30-й річниці ухвалення Верховною Радою України державних символів (далі - Конференція).

Конференція проводиться за секціями: «Історія місцевої символіки Запорізької області», «Запорізький край та Незалежність», «Історія війн та військового мистецтва на території Запорізької області з найдавніших часів до новітнього часу», «Природниче краєзнавство», «Гуманітарне краєзнавство».

До участі запрошуються здобувачі освіти закладів загальної середньої та позашкільної освіти, а також об'єднань учнівської молоді.

До 06 листопада 2022 року необхідно направити на електронну пошту відділу краєзнавства та патріотичного виховання КЗ «Центр туризму» ЗОР kгау_zoctkum@ukr.net, вказавши тему: «Конференція», попередню анкету-заявку та тези доповідей, оформлені відповідно до п.8 Регламенту, який розміщено на сайті КЗ «Центр туризму» ЗОР у розділі «План заходів відділу краєзнавства та патріотичного виховання».