20.09.22

Про участь Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «Безпечна країна»


Серед учнів та вихованців закладів освіти в Україні триває щорічний Всеукраїнський конкурс фото- та відеоробіт «Безпечна країна». У цьому році він охоплює такі теми:

  • Безбар’єрне освітнє середовище;
  • Безпека життєдіяльності: знаємо та діємо (висвітлення практичних навичок поведінки у разі надзвичайних ситуацій, виявлення мінно-вибухових предметів, надання домедичної допомоги потерпілим тощо);
  • Молодь за безпеку дорожнього руху;
  • Моя безпечна країна: майбутнє (тема пов’язана із війною в Україні, патріотичними настроями, вільною інтерпретацією бачення безпеки своєї країни та її майбутнього).

Згідно умов конкурсу, прийом робіт триватиме до 21 жовтня 2022 року включно. Фото- та відеороботи подаються учасниками в електронному вигляді. Ознайомитися з умовами конкурсу, вимогами до конкурсних робіт та безпосередньо завантажити роботи можна за посиланням

Незалежну оцінку фото-та відеоматеріалів проведе повноважне журі, у тому числі за участю представників МОН, а підведення підсумків та нагородження переможців конкурсу відбудеться у листопаді 2022 року під час проведення ІІ-го етапу Тижня безпеки дорожнього руху в Україні.

Просимо керівників закладів загальної середньої та позашкільної освіти сприяти участі учнів у Всеукраїнському конкурсі фото- та відеоробіт «Безпечна країна».