09.09.22

Щодо проведення конкурсу на кращу організацію форм фізичної активності


У рамках проєкту “Будь активним заради миру!” за підтримки Міністерство освіти і науки України, Комітету з фізичного виховання та спорту МОН України, ДНУ «Інститут модернізації змісту освіти», UkraineActive, Українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я» стартував конкурс на кращу організацію форм фізичної активності. Конкурс триває з 1 вересня до 30 жовтня 2022 року. Запрошуємо заклади освіти взяти участь у конкурсі. Конкурс проводиться для підвищення фізичної активності дітей під час навчального року, зниження рівня тривожності і зміцнення здоров’я. 15 переможців конкурсу отримають набори спортивного інвентарю вартістю до 20 тисяч гривень від Українсько-швейцарського проєкту «Діємо для здоров’я». 

Вчителі і заклади освіти зі всієї України зможуть реалізувати фізкультурно-оздоровчі заходи за наступними напрямками:

  • фізкультхвилинки на уроках;
  • активні перерви;
  • нові модулі на уроках фізичної культури;
  • гурткова робота спортивного спрямування

Для участі у конкурсі необхідно:

  1. Заповніть онлайн-анкету 
  2. Заплануйте та реалізуйте онлайн чи офлайн-активності для дітей за вказаними напрямками
  3. Опублікуйте звіт у вигляді постів для Facebook чи Instagram зі згадкою про організаторів: @Україно-швейцарський проєкт Діємо для здоров’я, @physportmedia @UkraineActive та хештегом #ІМЗО #beactive4peace
  4. Повідомте про результати активностей із кожного напрямку у відповідній онлайн-формі:
Чим більше презентованих форм роботи, тим більше балів до вашого заліку для перемоги у конкурсі. До 3️0 жовтня журі визначить 15 закладів загальної середньої освіти – абсолютних переможців, які отримають комплекти спортивного інвентарю.