27.09.22

Про проведення семінару-практикуму для педагогічних працівників обласних малих академій наук учнівської молоді – координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник»


15-16 жовтня 2022 року Національним центром «Мала академія наук України» буде проведено семінар-практикум для педагогічних працівників обласних малих академій наук учнівської молоді – координаторів конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник» на тему: «Організація навчально-дослідницької діяльності учнів-членів МАН України на засадах STEM-освіти в умовах воєнного стану». 

Семінар-практикум відбудеться з використанням дистанційних технологій в режимі онлайн. До участі у заході запрошуються педагогічні працівники обласних малих академій наук учнівської молоді – координатори конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник», а також педагоги, які мають бажання долучитися до організації та проведення конкурсів. 

Програмою семінару-практикуму передбачено методико-педагогічні заходи, обмін досвідом щодо вдосконалення організації та проведення конкурсів «МАН-Юніор Ерудит» та «МАН-Юніор Дослідник» в умовах воєнного стану. 

Для участі у заході необхідно до 10 жовтня 2022 року зареєструватись за посиланням