25.08.22

Про проведення обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «З Днем народження, країно!»


Комунальним закладом «Запорізький обласний центр науково-технічної творчості «Грані» Запорізької обласної ради (далі – Центр НТТУМ «Грані»), з метою відзначення 31-й річниці Незалежності України, проводиться обласний онлайн-конкурс художньо-технічної творчості «З Днем народження, країно!» (далі – Конкурс).

До участі в Конкурсі запрошуються здобувачі освіти закладів дошкільної, загальної середньої, позашкільної, освіти віком з 6 до 18 років включно.

Номінації Конкурсу: «Україна в об’єктиві», «Комп’ютерна графіка», «Творча майстерня». 

Для участі у заході необхідно у термін до 25 вересня 2022 року надіслати заповнену електронну заяву за посиланням згідно з Інформаційно-методичнимире комендаціями до обласного онлайн-конкурсу художньо-технічної творчості «З Днем народження, країно!» (на сайті www.grani.in.ua, розділ «Документація/Масова робота»).

Роботи мають бути оригінальними, не скопійованим творчим доробком, результатом досліджень, спостережень, практичних навичок авторів в обраних ними жанрах або техніці та пов’язаними з тематикою Конкурсу.

Кількість конкурсних робіт від одного учасника необмежена. Конкурсні роботи переможців будуть розміщені на сторінці Організатора Конкурсу у соціальній мережі Facebook «Центр «Грані»