10.01.22

Про проведення щорічного обласного заочного конкурсу наукових рефератів

Комунальний заклад «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради з метою пошуку і підтримки талановитої учнівської молоді, поглиблення і систематизації шкільних знань з ботаніки, фізіології рослин, екології; формування навичок написання академічних текстів у науковому стилі протягом лютого-квітня проводить щорічний обласний заочний конкурс наукових рефератів (далі – Конкурс). У 2022 році тема Конкурсу – «Фітоімунітет».

До участі в Конкурсі запрошуються учні 8-10 класів закладів загальної середньої освіти, вихованці закладів позашкільної освіти – потенційні учасники конкурсу МАН.

 Конкурсні роботи надсилати до 20 квітня поточного року в друкованому та електронному вигляді з поміткою «Конкурс наукових  рефератів» на адресу:  69068, м. Запоріжжя, вул. Чарівна, 11, КЗ «ЗОЦЕНТУМ» ЗОР; e-mail: kzzocentum@ukr.net.

Інформаційно-методичний лист щодо участі в обласному заочному конкурсі наукових рефератів еколого-натуралістичного напрямку  за темою «Фітоімунітет» розміщено на сайті комунального закладу «Запорізький обласний центр еколого-натуралістичної творчості учнівської молоді» Запорізької обласної ради – ekolog.zp.ua (розділ нормативні документи – положення та умови).